LOKACIJA

t

FAQ

Primerno za 3 osebe

STUDIO JALOVEC

Studio Jalovec je primeren za največ 3 osebe. V njem se nahaja velika zakonska postelja dimenzije 180 x 200 cm, enojna postelja dimenzije 90 x 200 cm, LCD TV in jedilni predel z mizo ter stoli. Kuhinja je sodobno opremljena z vso potrebno opremo in pripomočki. V njej se tako nahaja kuhinjski pribor ter posoda, grelnik vode, toaster, kuhalna plošča, mikrovalovna pečica, hladilnik in pomivalni stroj. Zasebna kopalnica je opremljena s prho, umivalnikom, bidejem, straniščem in sušilcem za lase. Tudi posteljnino, brisače in toaletni papir priskrbimo mi. Brezplačni WiFi je zagotovljen. Na balkonu se nahaja zunanje pohištvo za brezskrbno posedanje na svežem zraku. 

Doživite nepozaben oddih v apartmajih in sobah Bernik Kranjska Gora. Dobrodošli!

DOBRO JE VEDETI

 

  • Studio za 3 osebe
  • Priročno opremljena kuhinja
  • Zakonska postelja dimenzije 180 x 200 cm
  • Ena enojna postelja dimenzije 90 x 200 cm
  • Zasebna kopalnica s sušilnikom za lase
  • Priskrbimo toaletni papir, brisače in posteljnino
  • Balkon z zunanjim pohištvom
  • WiFi, LCD TV & parkirišče
  • Dodatna ponudba in popusti za naše goste

TLORIS

HIŠNA PRAVILA & PRAVILA REZERVACIJE

 

PRIJAVA / ODJAVA

1.) Prijava: 15.00-19.00

2.) Odjava: 8.00-10.00

 

HIŠNA PRAVILA

1.) Zabave in dogodki niso dovoljeni.

2.) Kajenje je prepovedano v notranjih prostorih.

3.) Med 22.00 in 7.00 uro morata biti zagotovljena mir in tišina.

4.) Zajtrk je na voljo zgolj v času poletne sezone. Streže se v večnamenskem prostoru v Hiši aktivnega oddiha. Doplačilo: 10€/osebo/zajtrk, v kolikor si ga izberete.

5.) Hišni ljubljenčki so dobrodošli - doplačilo: 10€/žival/dan.

6.) Parkirišče je brezplačno.

7.) Savna v času poletne sezone ne deluje.

8.) Gostje so med bivanjem odgovorni za apartma oziroma sobo. Če bo v času bivanja nastala škoda, bo to ocenil in potrdil lastnik, gostje pa jo bodo morali plačati. 

 

POLITIKA REZERVACIJE IN ODPOVEDI

1.) Dovoljeno število gostov je odvisno od posamezne rezervacije. V apartmaju oziroma sobi ne sme biti nikoli več gostov, kolikor jih je navedeno ob opravljeni rezervaciji.

2.) Vaša rezervacija je potrjena po prejemu potrditvenega e-maila in vavčerja. Za potrdiev rezervacije pa morate plačati 30% vrednosti rezervacije. Preostanek plačila pa se mora nato izvesti do 3. dni pred prihodom.

3.) Rezervacijo lahko brezplačno prekličete do 14 dni pred prihodom. Če rezervacijo prekličete 13 dni ali manj pred prihodom, niste upravičeni do vračila denarja.