LOKACIJA

t

FAQ

Očarljivo za 4 osebe

DRUŽINSKA SUITA VITRANC

Družinska Suita Vitranc je primerna za največ 4 osebe. V spalnici se nahajata dve enojni postelji dimenzije 90 x 200 cm, ki se po želji lahko združita tudi v enojno zakonsko ležišče. V dnevnem prostoru je nameščena LCD televizija in dve enojni postelji dimenzije 90 x 200 cm, ki se po želji lahko združita v enojno zakonsko ležišče. Sodobno opremljena manjša kuhinja vsebuje vso potrebno opremo ter pripomočke: kuhinjski pribor in posodo, grelnik vode, toaster, kuhalno ploščo in hladilnik. Zasebna kopalnica ima prho, umivalnik, stranišče in sušilec za lase. Tudi posteljnino, brisače in toaletni papir priskrbimo mi. Brezplačni WiFi je zagotovljen.

Doživite počitnice v apartmajih in sobah Bernik ter raziskujte neokrnjeno okolico Kranjske Gore. Prisrčno dobrodošli!

DOBRO JE VEDETI

 

  • Apartma za 4 osebe
  • Priročno opremljena manjša kuhinja
  • Štiri enojne postelje dimenzije 90 x 200 cm, po dve se lahko združita v zakonsko ležišče
  • Zasebna kopalnica s sušilnikom za lase
  • Priskrbimo toaletni papir, brisače in posteljnino
  • WiFi, LCD TV & parkirišče
  • Dodatna ponudba in popusti za naše goste

TLORIS

HIŠNA PRAVILA & PRAVILA REZERVACIJE

 

PRIJAVA / ODJAVA

1.) Prijava: 15.00-19.00

2.) Odjava: 8.00-10.00

 

HIŠNA PRAVILA

1.) Zabave in dogodki niso dovoljeni.

2.) Kajenje je prepovedano v notranjih prostorih.

3.) Med 22.00 in 7.00 uro morata biti zagotovljena mir in tišina.

4.) Zajtrk je na voljo zgolj v času poletne sezone. Streže se v večnamenskem prostoru v Hiši aktivnega oddiha. Doplačilo: 10€/osebo/zajtrk, v kolikor si ga izberete.

5.) Hišni ljubljenčki so dobrodošli - doplačilo: 10€/žival/dan.

6.) Parkirišče je brezplačno.

7.) Savna v času poletne sezone ne deluje.

8.) Gostje so med bivanjem odgovorni za apartma oziroma sobo. Če bo v času bivanja nastala škoda, bo to ocenil in potrdil lastnik, gostje pa jo bodo morali plačati. 

 

POLITIKA REZERVACIJE IN ODPOVEDI

1.) Dovoljeno število gostov je odvisno od posamezne rezervacije. V apartmaju oziroma sobi ne sme biti nikoli več gostov, kolikor jih je navedeno ob opravljeni rezervaciji.

2.) Vaša rezervacija je potrjena po prejemu potrditvenega e-maila in vavčerja. Za potrdiev rezervacije pa morate plačati 30% vrednosti rezervacije. Preostanek plačila pa se mora nato izvesti do 3. dni pred prihodom.

3.) Rezervacijo lahko brezplačno prekličete do 14 dni pred prihodom. Če rezervacijo prekličete 13 dni ali manj pred prihodom, niste upravičeni do vračila denarja.