LOKACIJA

t

FAQ

Nepozabno za 4 osebe

Apartma Tamar

Za odkrivanje Kranjske Gore in njene okolice je tu na voljo Apartma Tamar, ki je primeren za največ 4 osebe. V spalnici se nahaja velika zakonska postelja dimenzije 180 x 200 cm, v dnevnem prostoru pa LCD televizija ter udobna raztegljiva sedežna garnitura dimenzije 160 x 200 cm. Priročna kuhinja je opremljena z vso potrebno opremo in pripomočki. V njej se tako nahaja kuhinjski pribor, posoda, grelnik vode, toaster, kuhalna plošča, hladilnik ter pomivalni stroj. Zasebna kopalnica ima prho, umivalnik, bide, stranišče in sušilec za lase. Tudi posteljnino, brisače in toaletni papir priskrbimo mi.

Brezplačni WiFi je zagotovljen. Na terasi se nahaja zunanje pohištvo za brezskrbno posedanje na svežem zraku. Prisrčno dobrodošli!

DOBRO JE VEDETI

 

  • Apartma za 4 osebe
  • Priročno opremljena kuhinja
  • Spalnica: zakonska postelja dimenzije 180 x 200 cm
  • Dnevna soba: raztegljiva sedežna garnitura dimenzije 160 x 200 cm
  • Zasebna kopalnica s sušilnikom za lase
  • Priskrbimo toaletni papir, brisače in posteljnino
  • Terasa z zunanjim pohištvom
  • WiFi, LCD TV & parkirišče
  • Dodatna ponudba in popusti za naše goste

TLORIS

HIŠNA PRAVILA & PRAVILA REZERVACIJE

 

PRIJAVA / ODJAVA

1.) Prijava: 15.00-19.00

2.) Odjava: 8.00-10.00

 

HIŠNA PRAVILA

1.) Zabave in dogodki niso dovoljeni.

2.) Kajenje je prepovedano v notranjih prostorih.

3.) Med 22.00 in 7.00 uro morata biti zagotovljena mir in tišina.

4.) Zajtrk je na voljo zgolj v času poletne sezone. Streže se v večnamenskem prostoru v Hiši aktivnega oddiha. Doplačilo: 10€/osebo/zajtrk, v kolikor si ga izberete.

5.) Hišni ljubljenčki so dobrodošli - doplačilo: 10€/žival/dan.

6.) Parkirišče je brezplačno.

7.) Savna v času poletne sezone ne deluje.

8.) Gostje so med bivanjem odgovorni za apartma oziroma sobo. Če bo v času bivanja nastala škoda, bo to ocenil in potrdil lastnik, gostje pa jo bodo morali plačati. 

 

POLITIKA REZERVACIJE IN ODPOVEDI

1.) Dovoljeno število gostov je odvisno od posamezne rezervacije. V apartmaju oziroma sobi ne sme biti nikoli več gostov, kolikor jih je navedeno ob opravljeni rezervaciji.

2.) Vaša rezervacija je potrjena po prejemu potrditvenega e-maila in vavčerja. Za potrdiev rezervacije pa morate plačati 30% vrednosti rezervacije. Preostanek plačila pa se mora nato izvesti do 3. dni pred prihodom.

3.) Rezervacijo lahko brezplačno prekličete do 14 dni pred prihodom. Če rezervacijo prekličete 13 dni ali manj pred prihodom, niste upravičeni do vračila denarja.