LOKACIJA

t

FAQ

Primerno za 4 osebe

APARTMA NADIŽA

Apartma Nadiža je načeloma primeren za 5 oseb, toda za največ 4 odrasle plus enega otroka. V eni izmed spalnic se nahaja zakonska postelja dimenzije 180 x 200 cm, v drugi spalnici pa dve enojni postelji dimenzije 90 x 200 cm, ki se po želji lahko združita tudi v enojno zakonsko ležišče. V Apartma Nadiža se lahko dostavi tudi pomožno ležišče za otroka dimenzije 80 x 190 cm. Sodobno opremljena kuhinja vsebuje vse potrebne pripomočke in opremo: kuhinjski pribor ter posodo, grelnik vode, toaster, kuhalno ploščo, pečico, pomivalni stroj in hladilnik. V njej se nahaja še sedežni predel z mizo in stoli ter LCD televizija. Zasebna kopalnica je opremljena s prho, umivalnikom, straniščem in sušilcem za lase. Tudi posteljnino, brisače in toaletni papir priskrbimo mi. Brezplačni WiFi je zagotovljen. Apartma Nadiža ima dostop do vrta.

Privoščite si torej počitnice, ki se jih zaslužite, v apartmajih in sobah Bernik. Dobrodošli!

DOBRO JE VEDETI

 

  • Apartma za 4 odrasle osebe in enega otroka
  • Priročno opremljena kuhinja
  • Spalnica 1: zakonska postelja dimenzije 180 x 200 cm
  • Spalnica 2: dve združljivi enojni postelji dimenzije 90 x 200 cm
  • Prenosno ležišče za otroka dimenzije 80 x 190 cm
  • Zasebna kopalnica s sušilnikom za lase
  • Priskrbimo toaletni papir, brisače in posteljnino
  • WiFi, LCD TV, parkirišče & vrt
  • Dodatna ponudba in popusti za naše goste

TLORIS

HIŠNA PRAVILA & PRAVILA REZERVACIJE

 

PRIJAVA / ODJAVA

1.) Prijava: 15.00-19.00

2.) Odjava: 8.00-10.00

 

HIŠNA PRAVILA

1.) Zabave in dogodki niso dovoljeni.

2.) Kajenje je prepovedano v notranjih prostorih.

3.) Med 22.00 in 7.00 uro morata biti zagotovljena mir in tišina.

4.) Zajtrk je na voljo zgolj v času poletne sezone. Streže se v večnamenskem prostoru v Hiši aktivnega oddiha. Doplačilo: 10€/osebo/zajtrk, v kolikor si ga izberete.

5.) Hišni ljubljenčki so dobrodošli - doplačilo: 10€/žival/dan.

6.) Parkirišče je brezplačno.

7.) Savna v času poletne sezone ne deluje.

8.) Gostje so med bivanjem odgovorni za apartma oziroma sobo. Če bo v času bivanja nastala škoda, bo to ocenil in potrdil lastnik, gostje pa jo bodo morali plačati. 

 

POLITIKA REZERVACIJE IN ODPOVEDI

1.) Dovoljeno število gostov je odvisno od posamezne rezervacije. V apartmaju oziroma sobi ne sme biti nikoli več gostov, kolikor jih je navedeno ob opravljeni rezervaciji.

2.) Vaša rezervacija je potrjena po prejemu potrditvenega e-maila in vavčerja. Za potrdiev rezervacije pa morate plačati 30% vrednosti rezervacije. Preostanek plačila pa se mora nato izvesti do 3. dni pred prihodom.

3.) Rezervacijo lahko brezplačno prekličete do 14 dni pred prihodom. Če rezervacijo prekličete 13 dni ali manj pred prihodom, niste upravičeni do vračila denarja.